”Louise er en nærværende, indlevende og kompetent terapeut. Hun skaber en tryg atmosfære og efter få parsamtaler, oplevede vi at få en afklaring af vores udfordringer og rådgivning i forhold til det. Vi fik talt om det svære og følsomme og Louise faciliterede dette konstruktivt og havde mange værktøjer at byde ind med. Vi oplevede en afklaring af roden i vores udfordringer og har nu et andet grundlag og gode redskaber at gå videre med i vores parforhold. Vi kan give vores allerbedste anbefaling til Louise”.

Tina og Heine.

”Jeg har over en periode på ca. 4 måneder og 10 samtaler fået selvtillid, en indre styrke og en vished om, hvem jeg er som person.

Dette har Louise med hendes rolige væsen og professionelle spørgsmål hjulpet med. Hun har fået åbnet op for mig, fået mig til at tro på mig selv, at jeg er god nok som jeg er og fået mig til at være gladere og mere positiv i det daglige. Dette har også bevirket, at jeg bedre kan slappe af i andres menneskers selskab og at jeg tør bidrage i samtaler.

Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger til dig, Louise – tusind tak for hjælpen”.

Charlotte.

”Jeg kan på det varmeste anbefale Louise.

Louise formår på en professionel, omsorgsfuld og rolig måde at finde ind til kernen og har hjulpet mig videre på en konstruktiv måde.

Louise har hjulpet mig til at finde ro og hvile i mig selv, i en tid, hvor alt andet ellers var kaos”.

Maria.

“Mine sessioner med Louise har ændret mit liv. Hun har hjulpet mig med at se og indse, hvem jeg er – midt i mit livs krise.

Hun skaber en dejlig og tryg atmosfære, hvor man med største naturlighed kan tale om alt mellem himmel og jord. Hun er super dygtig og med ro og empati guider hun og hjælper en med at håndtere de svære ting.

Jeg kan kun på det stærkeste anbefale Louise”.

Stinne.

”Jeg oplever Louise som et meget varmt og imødekommende menneske, som hurtig får en til at føle sig tryg og godt tilpas.

I terapien møder hun en med stor indlevelse og respekt samtidig med at hun har en særlig evne til at stille skarpt på det, der er vigtigt.
I samtalerne er hun nærværende og indsigtsfuld, hvilket giver en lyst til at fortælle, for man kan mærke, hun er med hele vejen.
Hun tager en med på en rejse, hvor man opnår en større indsigt og forståelse for sig selv. Hun gør det på en meget nænsom og respektfuld måde.
Louise udviser samtidig meget stor faglighed, hvilket betyder, at man føler sig i meget trygge hænder.

Louise er en god følgesvend, hvis man ønsker at få nogle redskaber til at ændre på nogle ting i sit liv”.

Anja.

Louise er et enorm nærværende, lyttende og omsorgsfuld menneske. Hun er i sin tilgang som psykoterapeut meget professionel, og jeg har fra jeg trådte ind af døren første gang, følt mig i gode hænder.

Hun har formået at stille de rigtige, men også de svære spørgsmål, på de rigtige tidspunkter. 

Selvom mit forløb ved Louise “kun” varede 6 gange, så har det gjort alverden til forskel for, hvordan jeg tænker om mig selv i dag. Hun var i hele forløbet meget lyttende, og god til at sadle om, hvis der var behov for dette.

Jeg vil til enhver tid anbefale Louise til dem, som trænger til et trygt rum, hvor man bliver mødt i øjenhøjde, og hvor man føler at alt kan siges højt”.

Maja.

“Louise er yderst kompetent både fagligt og som menneske. 

Louise viser stor forståelse for at livet kan gøre ondt og at sjælen har brug for et par krykker for at komme videre. Hun finder hurtigt ind til sagens kerne og giver råd og vejledning til selvhjælp. Hvilket er den bedste måde at få livet tilbage på det rette spor. 

Jeg har haft rigtig god hjælp i Louise til at komme videre i mit liv. 

Så kæmpe tak Louise”.

Annette.

“Med en ekstraordinær evne til at lytte og dykke ned i de helt rigtige emner, har jeg haft tre behagelige, men også svære sessioner hos Louise. Behagelige fordi Louise hurtigt skaber et rum, hvor det sårbare kan få taletid uden at det føles forkert og ubekvemt. Svære fordi hun formår at finde ind til kernen af ens problematik. Hun er god til at hjælpe en på vej mod at sætte ord på sine følelser på en professionel og nærværende måde. Hun forstår at sætte tingene i perspektiv og give stof til eftertanke. Alt dette gør, at jeg kun kan give Louise min bedste anbefaling”. 

Mette.

“Midt i livet stod jeg et sted, hvor jeg grundet mange år med store udfordringer i livet, som har krævet al min opmærksomhed, havde mistet bevidstheden om mit eget “DNA” – mine værdier, mine følelser, grænser mv.
Jeg tvivlede på, at nogen kunne hjælpe mig med at genfinde dette, skabe klarhed og med at genfinde min kerne, men Louise skabte på få minutter det rette samtalerum for mig.
Louise er enormt professionel og et skønt miks af at være en “fortrolig og ærlig ven” i samtalen, men samtidig mærker jeg meget hurtigt, at hun er godt forankret i teorierne, og meget hurtigt kan sætte disse i anvendelse i terapien, på en meget enkel og anvendelig måde.
Louise er skarp på at stille de rigtige spørgsmål som lige netop frembringer den refleksion, som jeg har brug for, og efter kun 6 samtaler gav det hele mening, og fremstod i en meningsgivende sammenhæng.
Jeg er helt høj over hvilken forandring der er skabt inde i mig selv på de få gange – så meget ro, afklaring og glæde over at finde mig selv igen.
Jeg er sikker på, at jeg vender tilbage i stolen ved Louise igen, men næste gang bliver det drevet af nysgerrigheden af at afdække endnu mere af de områder, vi har været omkring. Det er en utrolig spændende indsigt denne refleksion/sparring i rummet med Louise giver mig som menneske.
Og nu ved jeg, at jeg faktisk kan opnå en forskel ved at tune ind på det”.

Trine.

“Louise er vores redning.

Hvis vi ikke havde fundet Louise, og kommet i parterapi, var det nok endt med skilsmisse. 

Gamle traumer og uhensigtsmæssige handlemønstre fik os til at glide længere og længere fra hinanden, og da vi ikke kunne finde ud af at tale om tingene, lod vi stå til, i tavshed, og havde det begge elendigt. 

Louise så ind bag facaden og så vores kærlighed og omsorg for hinanden.

Louise er omsorgsfuld, empatisk og utrolig nem at åbne op overfor, og god til at få en til at forstå sig selv og sin partner.

Med en utrolig ro og tryghed, og yderst professionel tilgang, fik hun os til at åbne op, og fik sat ord på det, der var fortiet i mange år. 

Vores dybeste taknemmelighed til dig Louise. “

A og M. 

Louise har en helt unik evne til at dykke ned i de rigtige emner og stille skarpt på de nødvendige områder, hvilket har givet mig en enorm afklaring på mange af mine problematikker. Hun får en til at reflektere en ekstra gang over tingene og giver plads til alt mellem himmel og jord. 

Hos Louise er man i et rum, hvor der er plads til at være sig selv. Hun møder en der, hvor man har brug for det, og man føler sig yderst tryg og i gode hænder. 

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling“.

Henriette.

“Jeg anbefaler Louise til alle mine bekendtskaber, og vil hermed også gøre det til alle jer. Louise har hjulpet mig igennem nogle svære ting, og jeg er evigt taknemmelig for det trygge rum, jeg er trådt ind i gentagne gange. Jeg står på den anden side meget stærkere og klogere på mig selv. Tak for al hjælpen Louise.

Tak for al hjælpen Louise. “

Anonym 

Phone: 42 45 77 45
Banegaarden, Østergade 4, 1. sal, 8370 Hadsten